Nieuws
1/9/2020

Hoe het begon…

Het begon allemaal op de Keileweg in Rotterdam. We waren 18 jaar en wilden als vriendengroep eens iets voor een ander betekenen met kerst.“ Zorgen jullie voor het eten, dan zorgen wij voor mensen die met jullie meegaan’, zeiden ze bij de stichting die we over dit plan spraken. En zo kwam ik (Marieke) voor het eerst in mijn leven op de Keileweg. Het was hartje winter, en om de paar meter stond een vrouw in uitdagende kleding, met achter haar een beruchte afwerkplek. Ik reikte een vrouw een kom soep aan, die ze dankbaar tegen zich aanhield. Nog zie ik haar lege blik. Het enige wat ik toen dacht was: dit kán toch niet waar zijn? Daar wil ik wat mee doen. Voor deze vrouwen wil ik een verschil gaan maken.

Verder lezen.

Aan de keukentafel in het Rachamhuis - Mei 2024

Aan de keukentafel in het Rachamhuis